25.05.2023

61. zjazd KFDZOM v Kolobrzegu. (v Poľsku)

Riaditeľ divízie špecializovaných systémov Dariusz Ciaputa a obchodný riaditeľ Wojciech Stawinski reprezentovali ELTE Group na tohtoročnom 61. zjazde Národného fóra riaditeľov mestských čističiek v Kołobrzegu.

miniaturka

Národné fórum riaditeľov komunálnych upratovacích spoločností je špeciálnym miestom určeným pre vedúcich pracovníkov spoločností pôsobiacich v komunálnom sektore. Toto zhromaždenie je príležitosťou konfrontovať najnovšie právne predpisy a témy, ktoré majú významný vplyv na fungovanie celého odvetvia. Zároveň poskytuje účastníkom vynikajúcu platformu na výmenu poznatkov a skúseností.

 

Počas fóra majú účastníci možnosť aktualizovať svoje znalosti o predpisoch a aktuálnych trendoch a inováciách v komunálnom sektore. Nové predpisy v oblasti životného prostredia, udržateľnosti, odpadového hospodárstva a energetickej efektívnosti prediskutujú a analyzujú významní odborníci a odborníci z praxe, ktorí majú vzťah k tomuto sektoru.

 

KFDZOM je predovšetkým priestorom na výmenu skúseností a osvedčených postupov v oblasti odpadového hospodárstva a čistenia miest. Spolupráca medzi zástupcami rôznych subjektov súvisiacich s komunálnym odvetvím umožňuje lepšie pochopiť spoločné výzvy a hľadať inovatívne riešenia. Vďaka tomu fórum zohráva kľúčovú úlohu pri rozvoji odvetvia a zvyšovaní štandardov environmentálneho manažérstva.

 

Miejski Zakład Zieleni, Dróg i Ochrony Środowiska w Kołobrzegu Sp. z o.o. plní úlohu hostiteľa miesta, zatiaľ čo Zakład Unieszkodliwiania Odpadów Komunalnych “ORLI STAW” Sp. z o.o. je hostiteľom dohovoru (označenie).

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !