17.09.2021

BACK ON TRACK – spoznajte naše systémy počas veľtrhu RWM Expo

Tagy: podujatia

Viac informácií o našich systémoch sa dozviete na výstave RWM Expo, ktorá sa koná od 22. do 23. septembra 2021 na veľtrhu NEC v Birminghame. Uvidíme sa v našom stánku!

truck

Na najväčšom podujatí v Spojenom kráľovstve zameranom na recykláciu, zdroje aamp; odpadové hospodárstvo – RWM sa špecialisti spoločnosti ELTE GPS podelia o svoje vlastné skúsenosti a poskytnú praktickú ukážku systémov podpory a monitorovania odpadového hospodárstva. Tieto systémy budú demonštrované na smetiarskom vozidle špeciálne vybavenom na túto ukážku.

 

Uvidíme sa v našom stánku!

 

HALA 5, STÁNOK 5-T40.

 

Prečo navštíviť spoločnosť RWM?

 

Experti, rozvoj a školenia. Vďaka zostave expertov sa spoločnosť RWM bude venovať relevantným témam, ako sú legislatívne zmeny, obehové hospodárstvo a stimuly udržateľnosti, vrátane seminárov, živých ukážok a prípadových štúdií.

Moderní vystavovatelia, inovácie a nové technológie. Zoznámte sa so špičkovými vystavovateľmi a nájdite širokú ponuku inovatívnych produktov a služieb v oblasti odpadového hospodárstva a obehového hospodárstva.

Panelové diskusie. Buďte svedkami podnetných panelových diskusií, ktoré vedú popredné osobnosti a organizácie z celého odvetvia.

Nové kontakty. Príležitosť nadviazať kontakty s odborníkmi a kľúčovými rozhodovacími činiteľmi, ako sú generálni riaditelia, riaditelia a inovátori.

Živé akcie a ukážky. Nová externá zložka poskytuje veľkolepé ukážky, pracovné ukážky a poskytuje priestor na uvedenie nových technológií a inovácií v oblasti veľkokapacitných strojov.

 

Účasť na výstave RWM Expo je bezplatná a svoju vstupenku si môžete zaregistrovať tu.Organizátori sa tešia na ďalšie stretnutie na najväčšom podujatí v oblasti recyklácie, nakladania so zdrojmi a odpadmi v Spojenom kráľovstve. Ak sa chcete dozvedieť viac o výstave RWM Expo, navštívte stránku www.rwmexhibition.com, kde sa môžete prihlásiť na odber RWM Insights, aby ste získali ďalšie informácie o odvetví a podujatí.

truck

Dalšie novinky

10.05.2024

IFAT Mníchov 2024 – pred nami

Čaká vás najväčší a najvýznamnejší svetový veľtrh v oblasti vodného hospodárstva, odpadových vôd, odpadov a surovín.

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.