10.06.2022

Stručná správa o IFAT2022

Mníchov bol od 30. mája do 3. júna nesporným hlavným mestom odpadového hospodárstva. Veľtrhu sa zúčastnilo 2984 vystavovateľov a 119 000 návštevníkov zo 155 krajín. Podujatie ukázalo obrovský potenciál environmentálnych technológií a potvrdilo ich pozíciu v odvetví.

The largest fair for environmental technology

Riaditeľ spoločnosti Messe München Stefan Rummel zhodnotil tohtoročný veľtrh ako čistú inšpiráciu a hnaciu silu pre udržateľnú transformáciu priemyslu a komunít. Johannes F. Kirchhoff, predseda poradného výboru IFAT, zasa dodal, že: “vysoká medzinárodná účasť na veľtrhu v tomto zložitom období bola pôsobivá. Je skvelé vidieť, že IFAT zaznamenáva taký silný rast. Toto podujatie je dôležité z hľadiska zdôraznenia priemyslu, aké dôležité sú hnacie sily obehového hospodárstva.”

 

Veľtrh IFAT Mníchov sa rozprestieral na ploche 260 000 metrov štvorcových, pričom zaberal 18 hál a veľkú časť vonkajšej plochy výstaviska Messe München. Pre porovnanie, tento rok sa na ňom predstavilo 2984 vystavovateľov z 59 krajín a v roku 2018 to bolo 3305 vystavovateľov z 58 krajín. Polovica vystavovateľov a návštevníkov pochádzala zo zahraničia. V zóne pre začínajúce podniky sa stretlo 49 začínajúcich podnikov zo 16 krajín. Na podujatí sa zúčastnili vysokí politickí predstavitelia vrátane zástupcov Egypta, Belgicka a Malajzie, ako aj ministri životného prostredia Brazílie a Singapuru a mnohé ďalšie medzinárodné delegácie.

Počas veľtrhu sme predstavili naše nové produkty: systém, ktorý optimalizuje monitorovanie, analýzu a kontrolu vozidiel, a 360-stupňový záznamník s pohľadom z vtáčej perspektívy. Najväčší záujem bol o riešenia zahrnuté do optimalizácie. Pre nových zákazníkov boli v centre pozornosti zariadenia RFID a dynamické váhy.

Naša krátka videoreportáž spolu s rozhovorom Daniela Blakaľa.

 

Hudba od Uppbeat (zadarmo pre tvorcov!):

https://uppbeat.io/t/hartzmann/sunny License code: XYRLNPX4C4SHBVZI

Dalšie novinky

10.05.2024

IFAT Mníchov 2024 – pred nami

Čaká vás najväčší a najvýznamnejší svetový veľtrh v oblasti vodného hospodárstva, odpadových vôd, odpadov a surovín.

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.