28.06.2021

ELTE Group na ZOPV SR na Slovensku

Tagy: veľtrhy

Delegácia ELTE Group prezentovala naše produkty na kongrese Zväzu verejnoprospešných prác SR (ZOPV SR), ktorý sa konal 23. - 24. júna v Dolnom Kubíne. Súčasťou kongresu bol workshop o triedenom zbere odpadu a prezentácia aktuálnych technológií na podporu odpadového hospodárstva. Išlo o druhý ročník tohto podujatia, na ktorom sa naša spoločnosť zúčastnila.

– Naším cieľom bolo posilniť vzťahy s existujúcimi zákazníkmi a nadviazať kontakty s novými. Okrem toho predstaviť riešenia spoločnosti na monitorovanie a plánovanie procesu zberu odpadu, hovorí Grzegorz Nowak, prezident spoločnosti ELTE Smart, ktorá je súčasťou skupiny ELTE. – S našou ponukou sme určite oslovili ďalších potenciálnych zákazníkov. Došlo tiež k deklarovaniu ďalších objednávok od súčasných zákazníkov a odporúčaniu našich riešení novým odberateľom našich služieb,” dodáva.


Počas tohtoročného kongresu bol spomedzi našich produktov najväčší záujem o systém dynamického váženia zrážok, systém automatickej identifikácie kontajnerov RFID a možnosti softvéru SEPAN.

Dalšie novinky

23.07.2024

Nové riešenie v ponuke ELTE GROUP

Vyvinuli sme spoľahlivý a bezpečný systém autorizácie kontajnerov - CAS.

23.05.2024

ZHRNUTIE IFAT 2024

Tohtoročný IFAT Mníchov 2024 bol rekordným podujatím. Zúčastnilo sa na ňom 3 211 vystavovateľov zo 61 krajín.

22.05.2024

1. Medzinárodný Poľsko-Česko-Slovenský kongres o Odpadovom Hospodárstve.

V dňoch 22. - 24. mája sa zúčastňujeme na 1. Medzinárodnom Poľsko-Česko-Slovenskom kongrese o Odpadovom Hospodárstve.