4.11.2021

Prezentácia našich riešení na jesennom veľtrhu – zhrnutie

Tohtoročné turné predstavujúce naše riešenia pod názvom BACK ON TRACK sme ukončili účasťou na veľtrhu Ecomonodo v Rimini.

poleco 2021

Napriek mnohým obmedzeniam a limitom spôsobeným prebiehajúcou pandémiou sa na jeseň špecialisti Elte GPS vydali na turné po Európe, aby predstavili systémy na podporu odpadového hospodárstva a predovšetkým na zlepšenie procesov zberu a monitorovania odpadu v spoločnostiach, ktoré sa zaoberajú takýmito službami.

Trasa smetiarskeho auta zahŕňala niektoré z najväčších európskych podujatí na tému recyklácie, nakladania so zdrojmi a odpadmi, ktoré združovali spoločnosti z celého sveta okolo nových modelov hospodárstva s uzavretým cyklom.

 

Návštevníci veľtrhu RWM v Birminghame, Pollutecw Lyon a spomínaného veľtrhu Ecomondo v Rimini sa okrem iného zoznámili s naším systémom na identifikáciu kontajnerov alebo váženie odpadu. Nezabudli sme ani na náš domáci trh, kde máme svoje korene, a s potešením sme sa zúčastnili ako vystavovatelia aj na medzinárodnom veľtrhu ochrany životného prostredia POLECO v Poznani. Naše riešenia sme predstavili celkovo viac ako 3 300 vystavovateľom a nespočetnému množstvu návštevníkov týchto podujatí pochádzajúcich zo všetkých kútov sveta.

 

Ďakujeme všetkým hosťom za návštevu našich veľtržných stánkov a dúfame, že stretnutie so špecialistami ELTE GPS bolo zdrojom inšpiratívnych poznatkov a posilnilo cestu k efektívnemu a modernému odpadovému hospodárstvu.

RWM 2021

Fairs

Pollutec 2021

POLECO 2021

Pollutec 2021

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !