19.10.2022

POLECO2022

Tagy: veľtrhy

V Międzynarodowych Targach Ochrony Środowiska POLECO sa zúčastňujú výrobné a servisné spoločnosti z oblasti recyklácie, odpadov, revitalizácie a rekultivácie, čistenia a upratovania. Vystavovatelia zastupujú odvetvia súvisiace s komunálnou technikou, hospodárstvom s uzavretým cyklom, obnoviteľnými zdrojmi energie, inteligentnými mestami a ochranou klímy.

POLECO2022

Počas troch dní veľtrhu od 19. do 21. októbra si môžete pozrieť celú škálu najnovších technologických riešení. V Poznani predstavíme naše riešenia vrátane: 360-stupňového záznamníka a skupiny zariadení RFID na identifikáciu a lokalizáciu kontajnerov. Nachádzame sa v pavilóne 7A v stánku č. 29.


Okrem širokej ponuky vystavovateľov na medzinárodnom veľtrhu v Poznani organizátori pripravili aj konferenčnú zónu. Konferencie sú spojené s priemyselnými diskusiami. Účastníci veľtrhu budú mať možnosť zúčastniť sa na diskusiách o správnych postupoch pri nakladaní s odpadmi, bezemisnej doprave a komunálnych službách, ochrane životného prostredia vo svetle aktuálnej legislatívy a mnohých ďalších témach.


Navštívte náš stánok.

POLECO2022

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !