23.10.2023

Po veľtrhu POLECO – zhrnutie

Minulý týždeň sme mali možnosť zúčastniť sa na medzinárodnom veľtrhu ochrany životného prostredia POLECO 2023, ktorý sa konal v Poznani (Poľsko).

Poleco 2023

Veľtrh POLECO je najdôležitejším podujatím v regióne pre subjekty zaoberajúce sa ochranou životného prostredia, udržateľným rozvojom a riadením obcí. Okrem výstavného aspektu je súčasťou veľtrhu POLECO aj množstvo stretnutí, prednášok a prezentácií. Každoročná veľká návštevnosť je dôkazom toho, že toto podujatie je dôležité a potrebné.

 

Pre nás je veľtrh POLECO predovšetkým príležitosťou stretnúť sa s partnermi a zákazníkmi a predstaviť im naše nové ponuky. Tento rok sme predstavili naše najnovšie riešenie, Trash Error Detection, ktoré funguje v rámci modulu ARUBAMU. Trash Error Detection je funkcia, ktorá umožňuje odhaľovať nezrovnalosti v procese zberu odpadu prostredníctvom automatickej analýzy priestoru na odovzdávanie odpadu. Prostredníctvom umelej inteligencie sa zo zaznamenaných záberov zachytávajú odhady mimo priestoru a hlásia sa do systému. Viac informácií o funkcii Detekcia chýb v odpade nájdete tu [click]

 

Okrem toho sme predstavili naše vážiace systémy vrátane novej bezdrôtovej váhy HDS s integrovanou čítačkou UHF RFID. Váha je vybavená dobíjateľnou batériou, ktorá umožňuje viacdňovú prevádzku bez potreby napájacích káblov. Zabudovaná čítačka UHF umožňuje automatickú identifikáciu kontajnerov počas váženia. Prvé zariadenia sa už inštalujú do vozidiel našich zákazníkov.

 

Ďakujeme všetkým, ktorí nás tento rok navštívili v takom hojnom počte. Dovidenia na budúci rok!

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !