25.05.2022

Konvent Slovenského zväzu verejných prác – účet

Na konvente ZOVP(Združenie Organizácií Verejných Prác) sme sa zúčastnili ako partner podujatia.

SLOVAK PUBLIC WORKS ASSOCIATION CONVENT

Počas prezentácie sme predstavili širokú škálu produktov a služieb, ktoré spoločnosť ELTE GPS ponúka v oblasti odpadového hospodárstva. Mali sme možnosť viesť množstvo diskusií s našimi partnermi a zákazníkmi. Naše produkty sme demonštrovali na vozidle, čo umožnilo lepšie a jednoduchšie predstaviť komplexnosť opatrení na zvýšenie efektívnosti komunálnej práce.

 

Na kongrese sa zúčastnilo viac ako 200 ľudí, 45 členských organizácií a 26 vystavovateľov. Účastníkmi zjazdu boli odborníci z rôznych oblastí komunálnych služieb, zástupcovia samospráv, ako aj vystavovatelia a výrobcovia produktov na realizáciu verejných služieb pre mestá a obce.

SLOVAK PUBLIC WORKS ASSOCIATION CONVENT

Predseda ZOVP Peter Kuba v úvodnom príhovore k výročiu ZOVP okrem iného povedal: “Tridsať rokov ukázalo, že zväz sa dokáže pozerať do budúcnosti a má stále nové nápady a ambície. Za 30 rokov existencie ZOVP je to veľké množstvo životov, udalostí, zážitkov, nádejí a spomienok. Nezostali tu len členovia združenia, ale aj naši partneri, podporovatelia a priatelia z iných organizácií, miest a obcí a verím, že ste si odtiaľ všetci odniesli veľa dobrého a užitočného.”


Okrem spoločnosti ELTE GPS podujatie podporili aj spoločnosti ako Redox, ktorá bola generálnym partnerom podujatia, KOBIT-SK a MORAM CZ.


Vychutnajte si naše spravodajstvo z kongresu.

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !