11.04.2023

Druhý ročník konferencie v Deteniciach

Konferencia v Deteniciach je významným podujatím, na ktorom sa stretávajú odborníci z oblasti technológií a odpadového hospodárstva. Je výbornou formou výmeny skúseností a nápadov pre ďalší rozvoj v oblasti komunálneho hospodárstva.

Dva dni plné stretnutí

Konferencia sa bude konať v malebnom prostredí zámku v Deteniciach neďaleko Prahy. Počas dvojdňového podujatia budú mať účastníci možnosť zúčastniť sa na sérii prezentácií, diskusií, workshopov a stretnutí. Témy konferencie sú zamerané na inovatívne riešenia v oblasti technológií, ako aj na ekológiu a obnoviteľné zdroje energie. Konferenciu organizuje náš obchodný partner, spoločnosť INISOFT 

Tešíme sa na stretnutie s vami

Tohtoročnú konferenciu si nemôžete nechať ujsť, preto vás srdečne pozývame 13. – 14. apríla do Detenic. Zúčastníme sa na viacerých panelových diskusiách, aby sme sa podelili o naše poznatky, a predvedieme celý rad riešení a systémov na špeciálne pripravenom predvádzacom vozidle. Je to tiež vynikajúca príležitosť na výmenu skúseností a získanie cenných obchodných kontaktov.

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !