31.08.2022

Popredné podujatie pre odborníkov v oblasti odpadov, recyklácie a udržateľnosti v Spojenom kráľovstve

RWM & Letsrecycle Live stanovila náročné ciele. Tento obchod má slúžiť ako platforma na urýchlenie činností šetrných k životnému prostrediu prostredníctvom lepšieho využívania našich prírodných zdrojov. Počas veľtrhu sa bude diskutovať o kľúčových témach inovácií v oblasti ekologických technológií. Prednášky, rozhovory, stretnutia a prezentácie budú propagovať riešenia kľúčových problémov odpadového hospodárstva.

The leading event for waste, recyclables and sustainability professionals in the UK

Tento rok predstavíme naše nové produkty vrátane bezdrôtovej váhy, 360-stupňového záznamníka a systému na optimalizáciu práce komunálnych vozidiel. Tešíme sa na vás v Birminghame 14. a 15. septembra 2022 v stánku č. R-J110.

 

Súčasťou sprievodného programu konferencie sú panelové diskusie:

Lídri v oblasti riadenia zdrojov. Prednášajúci: Mgr: Anna Willetts, prezidentka CIWM – GunnerCooke, Gerry Marshall – generálny riaditeľ, Recycling Lives, John Scanlon – generálny riaditeľ, SUEZ Recycling & Recovery UK, Mike Maudsley – enfinium Limited, Neil Grundon – podpredseda, Grundon.

Boj proti dopadom trestnej činnosti v oblasti odpadov, prednášajúci: Jenny Watts, generálna riaditeľka – UROC, Dennis Lewis, manažér pre presadzovanie práva v oblasti životného prostredia – londýnska štvrť Brent, Emma Viner, vedúca tímu – Senior Team Leader, Joint Unit for Waste Crime, Sam Corp – vedúci oddelenia regulácie, ESA.

 

Dvojročná konferencia Fóra pre bezpečnosť a ochranu zdravia v odpadovom priemysle (WISH). Prednášajúci: Mgr: Chris Jones, riaditeľ pre riadenie rizík a dodržiavanie predpisov – Fórum pre bezpečnosť a ochranu zdravia v odpadovom priemysle, dr. Adam Read – riaditeľ pre vonkajšie záležitosti, SUEZ Recycling & Recovery UK, Lynsey Mannová – referentka pre bezpečnosť a životné prostredie, National Health, Paul Stokes – vedúci oddelenia bezpečnosti, zdravia, životného prostredia a kvality (SHEQ), FCC Environment, Peter Sykes, prodekan (inovácie) – Cardiff Metropolitan University, Rick Brunt – vedúci oddelenia prevádzkovej stratégie, HSE, Tim Small – hlavný inšpektor HM pre bezpečnosť a ochranu zdravia, HSE, Toni Gladding – tajomník, WISH, Toni Robinson – vedúci oddelenia dodržiavania predpisov, Grundon.

 

Veľtrh RWM v Birminghame je organizovaný v spolupráci s poprednými organizáciami, medzi ktoré patria napr.the Chartered Institute of Wastes ManagementEnvironmental Services Association a www.letsrecycle.com.

The leading event for waste, recyclables and sustainability professionals in the UK

Dalšie novinky

10.05.2024

IFAT Mníchov 2024 – pred nami

Čaká vás najväčší a najvýznamnejší svetový veľtrh v oblasti vodného hospodárstva, odpadových vôd, odpadov a surovín.

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.