19.10.2022

POLECO 2022

V dňoch 19. až 21. októbra 2022 sa v Poznani uskutoční najväčšia a najvýznamnejšia konferencia a výstava v oblasti ochrany klímy, životného prostredia, komunálneho hospodárstva a udržateľného rozvoja v Poľsku. Na veľtrh prichádzajú vystavovatelia z Poľska a zahraničia s prezentáciami najnovších ekologických trendov a technologických inovácií pre komunálny sektor.

International Trade Fair for Environmental Protection in Poznań

POLECO je vynikajúcim miestom na spojenie obchodného a vzdelávacieho prostredia. Vystavovatelia a návštevníci veľtrhu sa chcú podeliť o svoje vedomosti, ako aj o osvedčené postupy v oblasti ekológie, ochrany životného prostredia a komunálnych služieb.


Do Poznane sa chystáme s našimi najnovšími návrhmi riešení pre odvetvie odpadového hospodárstva. Patrí medzi ne 360-stupňový záznamník a bezdrôtové váhy, ako aj zariadenia na identifikáciu kontajnerov RFID, lokalizáciu kontajnerov, kontrolu trasy a harmonogramu.


Tešíme sa na vás v októbri v našom stánku!

International Trade Fair for Environmental Protection in Poznań

Dalšie novinky

12.04.2024

Kielce Veľtrh EKOTECH za nami

Skončil sa 24. ročník veľtrhu ochrany životného prostredia a odpadového hospodárstva Ekotech.

10.04.2024

III Konvent o odbornej príprave a integrácii IBK

Elte Group dołączyło do grona partnerów III Zjazdu Szkoleniowo-Integracyjnego IBK.

4.04.2024

ELTE GROUP na veľtrhu EKOTECH

Nadchádzajúci 24. ročník veľtrhu EKOTECH sa uskutoční v dňoch 10. až 11. apríla 2024 na výstavisku Targi Kielce. Ekológia a inovácie na jednom mieste !